Tilmeld dig her, når du har indsat mærket på din hjemmeside!

Når du har indsat mærket på virksomhedens hjemmeside og linker tilbage til os, så er du klar til at tilmelde din virksomhed. Du mangler nu kun at udfylde nedenstående formular og sende den til os. Din virksomhed vil derefter komme med på listen inden for få dage.

  Download mærket og indsæt det på din hjemmeside

  For at komme i gang, skal du downloade PlastikNejTak mærket - det gør du på siden "Hent Mærket". Dernæst skal du indsætte mærket et sted på din hjemmeside hvor du finder det relevant, og linke tilbage til https://plastiknejtak.dk.

  Fortæl os at du har indsat mærket

  Når du har hentet PlastikNejTak mærket, tilføjet det et sted på din hjemmeside, og linker tilbage til vores side - så tilmelder du virksomheden ved at, udfylde ovenstående formular.

  Find din virksomhed på vores liste

  Når tilmeldingen er sendt af sted til os, vil du inden for ganske få dage kunne se din virksomhed på listen over initiativtagerne for vores klima. Du er nu en del af forkæmperne for brug af mindre plastik i din virksomhed. Velkommen til!
  PlastikNejTak Mærket

  Har du tilmeldt dig?

  Et stort velkommen skal der lyde her fra! Du er nu blevet en del af Danmarks første plastik mærkeordning, og du er derfor en af de første virksomheder som nu er med til at støtte kampen om at bruge mindre plastik i hverdagen. Hvis du endnu ikke har fundet din virksomhed og din hjemmeside på vores liste, så fortvivl ej – din virksomhed er på vej!