This is simply.com
Blog

Barnetsunivers hjælper dig med at teste miljøvenlig produkter

By september 21, 2021 No Comments

På bloggen Barnetsunivers kan du få masser af gode og anvendelige tips til, hvordan du kan finde grønne og miljørigtige alternativer indenfor tilbehør til børn. Her finder du test af blandt andet slyngevugge, baby nest og gåvogne. Læs med her og få tips til, hvordan du finder de miljøvenligt børneudstyr.

Hvis du egentlig gerne vil være med til at reducerer spild af plastik og andre miljøskadelige produkter, så skan det være en god idé at overveje, hvad du køber af udstyr til dine børn. Både for at ikke at udsætte dine børn for unødvendig kemi, men så sendelig også for at gøre noget godt for miljøet.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af grønne og miljøvenlige alternativer, når det drejer sig om udstyr til baby og dine børn, så kan du finde masser af inspiration hos bloggen Barnetsunivers, som har flere forskellige test af blandt andet baby nest, gåvogne og slyngevugge.

Du kan for eksempel finde test af slyngevuggen Natures Sway, som en super fin slyngevugge lavet af økologisk bomuld. Vuggen kan fastgøres til loftet eller til en dørkarm – og kan vugge dit barn i takt med barnets bevægelser. Den har altså en rigtig god vuggefunktion. Designet er moderne og enkelt og vil derfor passe ind i de fleste hjem, mens farverne er neutrale og simple i looket.

Det behøver ikke være så svært at tage det grønne valg i dagligdagen. Du kan vælge de økologiske produkter frem for de produkter, der er fremstillet med kemi og som er en belastning for jordkloden. På den måde passer du på både dine børn og jorden. Det er også en god idé at spare på produkter med plastik. Et godt alternativ er vælge produkter af træ, når du for eksempel skal vælge en gåvogn. De holder længere og kan gå i arv fra barn til barn – og så er de ofte også meget flottere i designet end en plastik model.

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar