This is simply.com
Blog

Børnelegetøj i miljøvenligt bioplast

By december 16, 2023 No Comments

Børnelegetøj i miljøvenligt bioplast

Vi vil gerne have en verden hvor vi ikke bare accepterer alverdens unødig plastik i vores hverdag og derfor er det kun en herlighed at de mange produktioner der står bag produktionen af de mange ting vi helst ikke være foruden er begyndt at tage ansvaret på deres skuldre og på mere bæredygtige løsninger.

Få god kvalitet -også når du køber bio legetøj

Vi er langt fra i mål med at anvende unødig plastik i vores dagligdag, men heldigvis ser vi til flere virksomheder der faktisk ser på vores alles fremtid med de mere bæredygtige briller. Det har bl.a. betydet at du nu også kan finde bio legetøj til dine børns leg.

Med bio legetøj er det vigtigt at forstå at der ikke er gået på kompromis med den kvalitet der ellers har været kendt for virksomheder som f.eks. Dantoy. Dantoy har igennem en lang række år solgt kvalitetslegetøj som har kunne eksistere i mange år frem -måske du endda har givet dine egne legesager fra Dantoy videre til dine egne børn i dag?

Find svanemærket legetøj med charme til dit barn fra Dantoy

Det er desværre ikke alle virksomheder der har valgt at kaste sig over en mere bæredygtig produktion endnu, men det er én af FN’s verdensmål at der tænkes ansvarligt forbrug og produktion ind i fremtiden og det gælder derfor også om at vi bakker op ved de virksomheder der allerede har valgt at investere i de mere bæredygtige tiltag, for det skal kunne betale sig hvis alle skal komme med på vognen.

Det er ikke kun i forhold til det fælles billede at det er en god idé at købe børnelegetøj i miljøvenligt plast. Også dit barn vil kunne lege med legetøj der bl.a. som Dantoys Green Bean-serie, er svanemærket og dermed fri for diverse kemikalier og lignende. At der f.eks. kan være lidt farveforskelle på legetøjet, kan man vælge at se som en charme.

faktura_141

Author faktura_141

More posts by faktura_141

Skriv en kommentar