This is simply.com
Blog

Brugte iPads hjælper på klimaudfordringer

By oktober 17, 2020 No Comments

Det er ingen hemmelighed, at ny elektronik er forholdvis hårdt for klimaet. Vil du gerne glæde dig selv og samtidig skåne klimaet en smule, kan det derfor være en god idé at købe en brugt iPad. Ved at købe brugt, har du desuden mulighed for at spare mange penge. 

De nye iPads kræver mange ressourcer

At producere en ny iPad tager ikke ligefrem let på miljøet. Dels skal der bruge en række metaller, som er besværlige at fremskaffe, og dels bliver der udledt mange drivhusegasser, når det gælder fabrikation og transport. Derfor er der stor forskel på klimaaftrykket, når du køber en brugt iPad frem for at købe en ny.

De brugte iPads er ikke svære at finde frem til i dag. Du kan for eksempel besøge en forhandler som Blue City, som  sælger alverdens brugt elektronik. Her har du mulighed for at gå på jagt efter det helt rigtige produkt, fuldstændig som du har i enhver anden butik.

Spar penge på din elektronik

Ved at købe elektronik brugt har du mulighed for at være god mod klimaet. På den måde behøver der nemlig ikke at blive sat en ny iPad i produktion for din skyld. Dog er det ikke kun klimaet, som de brugte iPads er gode mod. Din pengepung vil sandsynligvis også være taknemmelig, hvis du afholder dig fra den splinternye elektronik.

Ved at handle hos Blue City har du i høj grad mulighed for selv at styre priserne. Jo ringere stand en vare er i, jo billigere kan du nemlig også få lov til at købe den. Inden du køber den allerbilligste iPad, er det dog en god idé at tænke dig om. En iPad i dårlig stand, vil sandsynligvis have en kortere levetid. Vil du gerne slippe for at købe endnu en iPad i nærmeste fremtid, kan det derfor være, at du skal hæve kvaliteten en smule.

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar