This is simply.com
BæredygtighedBlog

Covid-19 har minimeret mængden af affald og sat nye initiativer i gang hos Mindjuice

By august 12, 2022 No Comments

Mange tænker måske, at der ikke er kommet noget som helst positivt ud af, at verden er blevet ramt af pandemien covid-19. Dette er dog langt fra sandt. Særligt hvis man kigger på miljøområdet, har covid-19 faktisk været med til at gøre en positiv forskel.

Dette gælder fx hos Mindjuice.com, som er et firma og en organisation bestående af dygtige eksperter og coaches, som bl.a. tilbyder diverse coach-uddannelser. Her har covid-19-krisen sat gang i nye initiativer, og derudover har krisen også minimeret mængden af affald.

Kurser aflyst – affaldsmængden minimeret

Under covid-19-krisen har Mindjuice ikke haft mulighed for at afholde deres sædvanlige kurser. Dette har haft konsekvenser. Bl.a. har 400 kursister ikke kunnet møde op til de fysiske kurser, som Mindjuice ellers normalt afholder. Dette har minimeret mængden af affald gevaldigt.

Til de normale kurser, hvor der er fysisk fremmøde, er der nemlig typisk blevet produceret en helt masse affald. Dette gælder først og fremmest papiraffald. Nogle gange er der nemlig blevet printet mere, end der egentlig var brug for til kurserne. Derudover kan man også tale om madaffald fra madpakker, plastikkrus osv. Dette affald er pga. de aflyste kurser heller ikke blevet ”produceret”.

Hos Mindjuice er dette en klar erkendelse, som man har måttet gøre sig i forbindelse med covid-19. Det er blevet tydeligt, hvor meget affald, der normalt produceres. Affald er en enorm belastning for klimaet, og det er altså klart, at det er nødvendigt at finde andre løsninger.

Online enneagram-kursus oprettet

En af de andre løsninger, som man tog i brug hos Mindjuice, var at oprette online kurser i samarbejde med lk-media.com. Dette er både muligt under coronakrisen, og derudover minimeres affaldsmængden. Et af de kurser, som blevet afholdt online, var det såkaldte enneagram kursus.

Enneagram er et psykologisk værktøj, som i mange tilfælde i forbindelse med administration og lederskab kan være nyttigt at benytte. Enneagram er læren om mennesket. Enneagram kan bruges til at udforske, hvad der driver et menneske. Hvad er menneskers motivation? Derudover bruges enneagram også til at sige noget om menneskers reaktionsmønstre. Hvorfor reagerer vi, som vi gør?

Med læren om enneagram kan du optimere din motivation og drivkraft. Enneagram udstyrer dig med viden om kommunikation og lederskab, og dette værktøj kan generelt være med til at optimere dine personlige relationer.

Du kan bl.a. tage et kursus i enneagram hos Mindjuice.com. Dette kan du nu også gøre online.

 

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar