This is simply.com
Blog

Elearning holder læring væk fra plastik 

By august 12, 2022 No Comments

Verden bliver mere og mere digital, og selvom det kan virke skræmmende med alle de digitale forandringer, så er der også masser af fordele. Særligt i disse tider, hvor mange mere eller mindre alligevel sidder derhjemme, er e-læring oplagt. Tænk blot på, hvor meget papir og plastik du rent faktisk sparer ved digital undervisning. Læs videre her for at finde ud af hvor meget.

Måske tænker du ikke over det, men traditionel undervisning tærer på ressourcerne. Hvor meget papir og plastik bruger man ikke i løbet af sådan et undervisningsforløb? For det første skal du tage noter på papir, så skal noterne og papirerne i en plastiklomme og måske videre i en mappe af enten pap eller plastik. For ikke at nævne alle de kuglepenne af plastik, du kan nå at bruge i løbet af et semester.

Heldigvis findes der en smartere løsning. Elearning er nemlig kommet for at blive. Det giver dig muligheden for ikke bare at lære derhjemme foran computeren, men også for at spare på alle de ressourcer til papir og plastik, som du om nødvendigt ville have brugt i løbet af sådan en undervisningsforløb. Er du interesseret i at læse mere om e-learning, kan du finde din næste elearning specialist lige her.

Gør virksomheden mere konkurrencedygtig 

Den seneste tid har vist os, at vi i højere grad skal vænne os til, at meget af vores liv kommer til at ligge online fremover. Det samme gælder for undervisning. Og mulighederne bliver pludselig rigtig mange med e-learning. Ikke nok med du kan tage kurser i det du gerne vil kompetenceoptimere hos dig selv, faktisk kan du også sørge for at andre kommer med på vognen.

Er du iværksætter eller på anden vis leder i en virksomhed, kan du tilrettelægge digitale kurser for dig selv og dine medarbejdere med den rette elearnings-platform. Online har du muligheden for at følge dine medarbejde og se, hvor langt de er i at styrke deres kompetencer. På den måde holder du dem på dupperne i forhold til, hvad der er værd at give sig i kast med, og virksomheden forbliver konkurrencedygtig på alle fronter.

Fremtiden ligger online 

Det eneste minus ved elearning er, at vi måske bruger lidt mere strøm, end vi ellers ville have gjort. Men hvis den strøm i forvejen er grøn, så er der intet, der skal stå i vejen for, at man omlægger sin virksomhed til at lære online. Der kan spares masser af papir og plastik på længere sigt, og hvis du sidder i en større virksomhed, der lægger vægt på en grøn profil, så er elearning ikke bare den rigtige vej at gå, men også det helt rigtige signal at sende omverdenen.

Udover papir og plastik er der også masser af tid af spare. Elearning giver bare en fleksibilitet, som traditionel undervisning og læring ikke tilbyder. Med elearning kan man selv vælge, hvornår man vil begynde, og hvornår man vil afslutte. Så har du travle medarbejdere, kan elearning være det helt rigtige værktøj, de kan bruge i deres dagligdag.

 

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar