This is simply.com
Blog

Elektroniske visum tilgængelige til hele verden

By januar 18, 2022 No Comments

Danmark er et visumpligtigt land og du kan derfor opleve at du skal søge om visum, når du forlader det danske for at drage ud i den store verden.

ESTA, ETA og e-visum – stort set det samme men forskellige regler

Efter at det er blevet muligt at søge om et elektronisk visum, er det hele heldigvis blevet lidt lettere, når det handler om at komme ud og rejse. Har du aldrig oplevet andet end lige de nordiske lande, så læs mere om ESTA, Sri Lanka og Canada visum på e-visa.dk og bliver hurtigt klogere på, hvad det kræves og hvad du får adgang til.

Det er ikke altid de samme krav som landene kræver for indrejsende og det kan godt virke som en by i Rusland, når man skal holde styr på hvilke regler der gælder netop din rejsedestination. Du bør derfor altid tjekke ud hvad der kræves af dig, for at kunne komme ind i de forskellige lande du rejser til.

Sørg for at have alt det praktiske på plads i god tid

Det er en god idé at være i god tid, når du planlægger og gør klar til en ferie i et andet land. Nogle lande har mange krav, mens andre lande er lette at ansøge visum til. Sørg derfor generelt altid for at tjekke op på udløbsdato og krav til visum til det pågældende land.

Det er ikke alle lande der tillader en ESTA eller en ETA som er visum der er elektronisk. I nogle tilfælde, f.eks. hvis du tidligere har været straffet og dermed har pletter på straffeattesten, så kan du risikere at du må forbi det pågældende lands ambassade, for at høre hvad du kan gøre.

Det er ikke alle lande der har en ambassade i Danmark, f.eks. skal du forbi Stockholm i Sverige for at komme til den nærmeste srilankanske ambassade. Sådan nogle ting er gode at vide i god tid, så du ikke bliver presset lige inden du skal rejse.

 

mai.britt_134

Author mai.britt_134

More posts by mai.britt_134

Skriv en kommentar