Bæredygtighed

Få tid i dag hos en bæredygtig og miljøbevidst akuttandlæge

By februar 6, 2020 No Comments

Artikler på plastiknejtak.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter og betalte.

De grønne tiltag er blevet populære de sidste par år. Faktisk er vi danskere førende, når det handler om at være klimabevidste. Generelt er vi i Danmark meget mere optaget af bæredygtighed end så mange andre lande. Dette har virksomhederne i høj grad også taget stor del i.

Bæredygtig akut tandlæge

Som andre virksomheder begynder flere i tandlægebranchen også at tage højde for miljøet. Generelt må tandlægeklinikkerne rundt omkring siges at være storforbrugere af blandt andet plastik og ikke mindst spildevand. Disse faktorer kan have afgørende betydning for klima og miljø, hvis der ikke tages højde for dette i den daglige arbejdsgang.

Der er flere indsatsområder, hvor tandklinikkerne kan skåne miljøet. Helt overordnet set sparer de bæredygtige tandklinikker på ressourcerne og derved skåner miljøet. Dette gælder særligt bortskaffelsen af affald på klinikken da affaldssortering særligt har en stor betydning for klima og miljø. De miljøbevidste tandlægeklinikker sorterer derfor affald i metal, plast, bio, pap og restaffald.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en miljøbevidst og ikke mindst bæredygtig tandlæge, så er dette en mulighed. Du kan tillige få en tid hos en bæredygtig akut tandlæge, som i høj grad træffer miljøbevidste valg i arbejdsgangen.

Forebyggende tandpleje er miljøbevidst tandpleje

Ved at have en grundig forebyggende tandpleje mindsker du akutte behov og derved alt for mange tandlægebesøg. Dette betyder at du i sidste ende, ved at have en god tandpleje, skåner miljøet og selv er medvirkende til et mere bæredygtigt og skånsomt samfund. Dermed ikke sagt at du skal udskyde et akutopstået problem. Oplever du smerter i tænderne eller i tandkødet så skal du absolut ikke tøve med at kontakte akut tandlægen. Jo før du bliver tilset, jo større er chancen for at problemet ikke udvikler sig til et værre stadie og dermed forårsager større smerte i tænderne.

Skulle det vise sig at dine smerter forsvinder inden din aftalte tid hos tandlægen, så er det vigtigt at du alligevel bliver tilset, så du ikke risikerer at problemet opstår igen.

Book en tid hos en miljøbevidst og bæredygtig akut tandlæge i dag.

 

 

 

 

 

 

plastiknejtak

Author plastiknejtak

More posts by plastiknejtak

Skriv en kommentar