This is simply.com
Klima

Gode råd til hjemmearbejde

By marts 8, 2021 No Comments

Artikler i denne sektion er baseret på sponsorsamarbejde. Det betyder også, at sider der linkes til til artiklen skal anses som være sponsoreret og betalte og derfor reklame. 

Der har aldrig været noget tidspunkt i nyere historie, hvor en pandemi har ramt verden på samme måde som det er tilfældet med Covid 19, der lige nu huserer. Det har blandt andet betydet, at der er rigtig mange der i skrivende stund arbejder hjemmefra, og muligvis skal gøre det nogle uger endnu – som minimum.

Hvis man er vant til at arbejde hjemme, er det måske ikke så svært. Hvis man har et arbejde, der i sagens natur udføres på en computer, er det heller ikke umuligt. Alligevel kan det være en meget stor omvæltning for rigtig mange pludselig at skulle udføre sin arbejde fra hjemmet.

I hvert fald er dagligdagen ændret for mange tusinde familier, der må arbejde fra deres hjem, mens der måske er børn der løber rundt og er kulret og har svært ved at forstå den dagligdag, der finder sted i øjeblikket.

Gode råd til hvordan du kan få det bedste ud af din arbejdsplads fra hjemmet. 

For det første skal du sikre, at de fysiske rammer er i orden. På din arbejdsplads har du måske et hæve sænkebord, der kan aflaste din ryg. Det kan være svært at få ind i hjemmet. Et absolut must, hvis du skal sidde og arbejde i mange timer hver dag, er dog en god kontorstol som disse. Sidder du dårligt kan en enkelt arbejdsplads pludselig være meget hård for ryggen.

Sørg for at lave arbejdstider. Det kan være fristende at tænke at man bare skal arbejde 8 timer om dagen, og det ikke betyder så meget hvornår disse ligget. Hvis man gør dette, kan det give en fornemmelse af, at man aldrig har fri. Afgræns dine tider, så det stadig er delt op i arbejde og fritid.

Tag din middagspause. Lad vær med at sidde foran computeren og spise fordi du lige sparer lidt tid. Bliv så meget i dine rutiner som muligt.

Lad vær med at overvurdere dig selv. Hvis du har barn eller børn, så er du nok med det samme nødsaget til at indse at du ikke kan arbejde uforstyrret i 8 timer i træk. De vil ødelægge din koncentration igen og igen. Opdel eventuelt arbejdsdagen lidt mellem jer og tag børnene på skift. Det giver mere fred og bedre vilkår, selvom det betyder at du må gå på kompromis med punkt 2, at lave fast arbejdstider.

Det går over

Det er vigtigt at huske på, at selvom det trækker ud, og det kan føles som lang tid. Så går det over. Vi vender tilbage til normalen igen på et tidspunkt. Så du skal også huske at nyde, at du pludselig har meget mere tid med familien, end du plejer.

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar