This is simply.com
Blog

Her er det bedste lån i 2021

By december 16, 2023 No Comments

Hvis du leger med tanken om at låne penge, fordi du skal udskifte din bil, bolig eller båd, er det nødvendigt, at du er klædt på til at finde det bedste lån. Når det drejer sig om at låne større beløb, kan selv et halvt til et helt procentpoint i rente være rigtigt mange penge. Derfor er det væsentligt at vide, hvor og hvordan man finder det bedste lån. 

Artiklen her er for dig, der kraftigt overvejer at finde ekstern finansiering af et større projekt, eller er nysgerrig på, hvordan man håndterer lånemarkedet og finder billige lån, bliver du meget klogere. 

Skal du vælge et sikret eller usikret lån? 

Der er flere variabler, som du skal have øje for, når det kommer til at låne større beløb. En af de vigtigste er, om du skal vælge et sikret eller usikret lån. Med et sikret lån får du en lavere rente, men det kommer samtidig med en pris, fordi det er dyrt at oprette eller omstrukturere et sikret lån. 

Her skal der typisk betales kurtage, tinglysningsafgift, stiftelsesprovision og etableringsgebyr. 

Det kan hurtigt løbe op og blive mange penge, og derfor er det vigtigt, at du ikke stirrer dig blind på renten, når du skal låne penge. 

Når det kommer til usikrede lån, har du langt færre stiftelsesomkostninger at tænke på, men typisk vil renten også være højere. Det er tæt på umuligt at sige, hvor grænsen går i forhold til, hvad du skal vælge, men det er vigtigt at understrege, at du bør overveje begge muligheder, når du skal låne. 

Sådan finder du et billigt lån 

Der findes heldigvis én stensikker metode til at finde et billigt lån uanset om du skal låne til stort eller småt.

Få flere tilbud. Sammenlign dine tilbud. Vælg det billigste. 

Når det drejer sig om lån, er der kun én forskel på, hvor du låner pengene. 

Prisen. 

Derfor må og skal du indhente flere tilbud på lån, inden du tager en beslutning om, hvordan du finansierer. Du har ingen garanti for, at din egen bank eksempelvis er den billigste. Derfor er det stadig et glimrende sted at starte, men du bør samtidig indhente tilbud fra andre banker. 

Hvis du er den mindste smule i tvivl om, hvorvidt et sikret eller usikret lån er det rigtige valg, bør du indhente tilbud på begge. Du behøver ikke have en indgående viden omkring markedet, men blot kigge på dine respektive lånetilbuds ÅOP (årlig omkostning i procent) for at vurdere, hvilket lån der er billigst. 

Det gælder, hvis lånene er på samme beløb og med en identisk løbetid. 

Sammenlign tilbud på få minutter 

Du kan sammenligne personlige lånetilbud hos LendMe, der er Danmarks største formidler af usikrede lån. Det gælder uanset, om du leder efter et boliglån, banklån, billån, forbrugslån, samlelån eller kviklån

Du får tilbud fra op til 15 banker, og alle tager udgangspunkt i din forespørgsel og økonomi, når du laver en ansøgning. Bankerne foretager en grundig kreditvurdering, som har betydning for, hvilken rente du kan låne til. 

Det foregår på samme måde, som hos din egen bank, men hvor du i stedet får tilbud fra mange banker, og derfor får overblik over dine muligheder. Det gør dig i stand til nemt og sikkert at vælge det bedste lån. 

Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge hos LendMe, selv hvis du allerede har fået et godt tilbud, kan du undersøge, om det kan gøres billigere. Du kan ansøge alene eller sammen med en medansøger på lendme.dk. 

 

faktura_141

Author faktura_141

More posts by faktura_141

Skriv en kommentar