This is simply.com
Bæredygtighed

Hold en miljøvenlig firmajulefrokost i år 2020

By november 23, 2020 No Comments

Det kan godt være, at vi kun er nået til slutningen af marts, og julefrokostsæsonen virker langt væk, og vi måske ikke lige umiddelbart drømmer om at fylde os med julemad og snaps lige foreløbigt. Men hvis man måske selv skal deltage i flere julefrokoster og skal holde en stor firmajulefrokost for sine ansatte, så kan det godt betale sig at starte overvejelserne allerede nu.

De rigtig gode lokationer bliver hurtigt optaget, så hvis man sikre den bedste restaurant, det bedste hotel, eller det bedste festlokale, så skal man altså være hurtigt ude. Desuden er der en masser overvejelser, som man skal have på plads inden man vælger lokation og menu og begynder at invitere sine ansatte. En af disse overvejelser kunne passende være, om årets firmajulefrokost år 2020 skal miljøvenlig. Dette er et meget relevant spørgsmål, da miljøet aldrig har været et så stort emne som det er i dag, og det er vigtigt for virksomheders image, at de aktivt prøver at hjælpe miljøet. Dette behøver dog ikke ske på bekostning af en god julefrokost, da disse ændringer ikke kommer til at påvirke julefrokosten negativt.

Økologisk mad

Når man spiser økologisk så sikre man på samme tid, at ens frugt og grøntsager er blevet sprøjtet med kemikalier som både skader os og vores grundvand, men det er ikke kun det grønne på tallerkenen som bliver bedre af at være økologisk, det samme gælder for vores kød. Når vi spiser økologisk kød, så er vi sikre på, at dyrene også har fået økologisk foder uden farlige kemikalier. Man kan også sikre sig at dyrene har haft et godt liv, hvilket ikke altid er sikkert med økologisk mad, man kan dog nemt finde kød, hvor dyrene har levet godt med masser af plads og frisk luft.

LED – Belysning

Dette er selvfølgelig afhængigt af det sted man vælger at holde sin julefrokost, men hvis man sikre sig at der er miljøvenlige og energisparende rammer, så spiller lokalets belysning en vigtig rolle. Normale elpærer bruger meget mere energi en led-elpærer, så de skåner både miljøet og elregningen hos dem som ejer lokalet. Hvis man selv vil skaffe led-elpærer til hjemmet, så skal man gå efter dem med energimærkningen A++, da de udnytter elektriciteten bedst.

Tag resterne med hjem

Hvis man gerne vil skåne miljøet, er det vigtigt at undgå madspild, og julefrokostsæsonen er desværre den tid på året med mest madspild. Dette kan man dog undgå hvis gæsterne tager rester med hjem, så alt maden bliver spist.

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar