This is simply.com
Blog

Netflix aktier – 3 gode grunde til at købe Netflix aktier

By december 16, 2023 No Comments

Netflix aktier er uden tvivl nogle af de mest populære aktier blandt mange investorer. Der er ingen tvivl om at hvis du ønsker at lave en investering i aktier, så er Netflix nogle af de aktier der kan være interessante at kigge i retning af. Vi har her lavet denne liste med 3 gode grunde til at købe Netflix aktier, så du kan blive klogere på om det kan blive en aktie for dig.

Der er ingen tvivl om at nærmest alle i Danmark kender til virksomheden Netflix. Netflix er verdens største streamingtjeneste hvilket også har skabt mange overskrifter og gjort dem til en af de største virksomheder i hele verden. Det er også noget investorer kigger på, hvilket har gjort at en Netflix aktie er yderst interessant for mange investorer uanset om de er langsigtede eller kortsigtede.

Lad os kigge på 3 gode grunde til at købe Netflix aktier, som kan hjælpe dig med at kigge på endnu en interessant aktie og derved investeringsmulighed.

Netflix har fjernet plastik fra DVD’er

Der er ingen tvivl om at Netflix har været en virksomhed som har gavnet miljøet i stor stil, eftersom at de var med til at fjerne både VHS’er men især DVD’er, ved at gå fra den fysiske DVD til den online visning af film og serier. Det betyder at man nærmest ikke kan købe DVD’er idag som man kunne engang, og det kan eksempelvis også ses når man kigger på den enorme virksomhed ”Blockbuster” som engang var kæmpe stor, men som gik konkurs tilbage i 2010 med stor indvirken fra Netflix, som overtog en stor del af Blockbusters kunder.

Så rent miljømæssigt så er streamingtjenesten Netflix en rigtig god investering.

Netflix aktier er forsat i vækst

Der er ingen tvivl om at Netflix aktier er nogle af de aktier der har vækstet mest i de senere år. De har haft en massiv vækst i forbindelse med at de løbende har overtaget flere og flere kunder fra de traditionelle tv kanaler og fra DVD’er. Alt tyder på at Netflix forsætter med at få flere og flere kunder verden over, hvilket gør det til en rigtig interessant aktie for mange investorer hvis væksten forsætter og derved også ses i aktiekursen.

Der er stadig kæmpe potentiale i Netflix aktier

Netflix er en enorm virksomhed, men der er stadig et kæmpe potentiale i Netflix virksomheden, da de er i en stor vækst, og går ind i nye markeder hele tiden. Derudover så er der stadig mange der bruger det gammeldags flow-tv, hvor man zapper rundt fra kanal til kanal, hvor Netflix sammen med andre streamingtjenester forventes at overtage denne kundegruppe mere og mere.

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar