This is simply.com
Blog

RAMWERK producere miljøvenlige reoler i træ som man selv kan designe, med minimal brug af plastik

By januar 18, 2022 No Comments

Der er mange måder at indrette en entré på. I de fleste entréer vil du nok have brug for plads til påklædning, et spejl, plads til fralægning og eventuelt noget garderobe. Har du god plads i din entré, så har du mange muligheder for at kreere en spændende ankomst til dit hjem. Er din bolig udstyret med begrænset plads, så gælder det om at tænke smart og fleksibelt.

Det kan du for eksempel gøre ved hjælp af nogle fleksible entrémøbler, som du selv kan sammensætte.

De fleksible møbelkasser fra RAMWERK

Det danske møbelfirma RAMWERK har skabt et genialt koncept, når det kommer til indretning af entréer. De har produceret nogle kvadratiske møbelkasser, der kommer i forskellige træsorter eller i malet træ.

Det er en både meget simpel og en meget kreativ løsning på et entrémøbel. Kassen er helt simpel, men den kan kombineres med andre kasser på alle mulige måder. Kasserne fra RAMWERK er et perfekt entremøbel og kan forsynes med en låge, en hylde i midten eller begge dele. Den findes også i en aflang udgave.

Din opsætning kan stilles direkte på gulvet eller hænges på væggen i forskellige kombinationer.

Kasserne kan kombineres med hinanden lige, som du vil have det – og som de passer bedst i din entré.

Det bæredygtige entrémøbel

Kasserne fra RAMWERK er produceret af træ med et minimalt brug af plastic. Da de er produceret i Danmark, belaster de heller ikke miljøet, for transportafstanden er relativ lav. Du kan derfor med god samvittighed bestille dine nye entrémøbler hos https://ramwerk.dk/.

Vi bør alle tænke i så bæredygtige muligheder som muligt, når det kommer til indkøb af produkter. Særligt når det kommer til plastic, er det vigtigt at reducere forbruget så meget som muligt.

Skal dit hjem og/eller dit firma også handle så miljøvenligt som muligt, så kræver det bare lidt omtanke og et bevidst indkøbsmønster. Det kan du blandt gøre ved at anskaffe dig et antal møbelkasser fra RAMWERK. Ud over at være meget miljøvenlige så er de også meget nemme at bruge. Med dem kan du skabe dit eget entrémiljø, og har du lyst til forandring, så er det super nemt at arrangere elementerne anderledes.

Kasserne kan naturligvis også anvendes i andre rum i hjemmet. Det er bare at se mulighederne.

Se de mange kombinationsmuligheder, og pluk de elementer, som skal udgøre dit entrémøbel. Så varer det ikke længe, inden du kan få sat dem op eller hængt dem op på væggen.

 

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar