This is simply.com
Miljø

Skån miljøet med digital advokatbistand

Spar papir, spar ressourcer

Vi bruger rigtig meget papir i Danmark. Cirka 200 kilo per person per år. Ressourcerne til fremstilling af papir er både træ, kemikalier, energi og vand. Vi kan selvfølgelig ikke helt undvære papir i hverdagen. Men der er mange måder at spare på papiret.

Udnyt de digitale hjælpemidler

Hver dag udskriver vi store mængder papir i virksomheder og private hjem, fx brochurer, aftalepapirer, dokumenter og artikler. Papirer, som kunne have været undgået, hvis vi bliver bedre til at udnytte vores digitale hjælpemidler, smartphones, PC’er og tablets. Men virksomhederne er nødt til at gå foran og gøre det muligt at udveksle varer og serviceydelser uden at forbruge papir.

Et godt eksempel – digital advokatbistand

Advokatbranchen må siges at være et godt eksempel på en storforbruger af papir. Tonstunge sagsmapper, store tykke lovsamlinger og et utal af juridiske dokumenter til underskrivning her, der og alle vegne. Man kan næsten se bunkerne af papir på skrivebordene for sig. Men sådan er det ikke hos Nemadvokat.dk, der går forrest i den digitale udvikling og har lavet et opgør med den klassiske advokatbranche. Virksomheden har nemlig udviklet digitale platforme, hvor advokater og klienter kan føre deres sagsforløb nemt, trygt og effektivt uden hverken tidskrævende møder og bunker af papir til underskrivning.

Digitale advokater med rigtige mennesker bag

Det er ikke mere hokus pokus at få en digital advokat, end at der selvfølgelig er rigtige mennesker bag. Du får kompetent rådgivning fra et hold af Specialiserede Advokater, men hele kommunikationen sker online eller pr. telefon. Du kan fx benytte Nemadvokat.dk som privatperson til boligrådgivning og oprettelse af testamente præcis som traditionelle advokatkontorer. Er du iværksætter eller virksomhedsejer kan du få juridisk bistand til at oprette et ApS selskab eller registrere et varemærke. Alt sker online – underskrifter, godkendelser, dokumenter. Der er intet papir imellem parterne, hvilket både sparer miljøet for ressourcespild og gør det nemt at finde sine ‘papirer’ igen og igen.

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar