Bæredygtighed

Skån miljøjet med en bæredygtig tandlæge

By januar 23, 2020 No Comments

 Tandlægebranchen må generelt siges at være et eksempel på en storforbruger af plastik. Hver dag bruges der store mængder af plastik og ikke mindst spildevand rundt omkring på tandklinikkerne. Men det er ikke umuligt at finde en bæredygtig tandlæge, som tager højde for miljøet i den daglige arbejdsgang.

Find din miljøansvarlige tandlæge i Lyngby

Man kan gøre mange ting for at skåne miljøet og dermed være en bæredygtig tandlægeklinik. Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby er miljøet indtænkt i hver enkelt del af arbejdsdagen.

Overordnet set sparer klinikken på ressourcerne. Dette gælder ikke mindst i forhold til bortskaffelse af affald. Klinikken sorterer affald i plast, pap, metal, papir, bio og restaffald. Ydermere benytter de sig ikke at papirhåndklæder ved fx håndvask men derimod af miljøvenlige papir på rulle, som kan indstilles så der tillige bruges mindst muligt.

tandklinikken i Lyngby gemmer de ligeledes pakker fra leverandører, som kan genbruges når klinikken selv skal sende pakker afsted. Derudover er klinikken en digital klinik på den måde at de tager 3D scans af tænderne i stedet for traditionelt aftryk, hvor der bruges engangsplast, gips og pap til forsendelse til tandtekniker. Klinikken må i høj grad siges at være en bæredygtig tandlægeklinik, som i hvert eneste gøremål ønsker at være ansvarlig for miljøet.

Belysningen på hele klinikken er styret af bevægelsessensor så lyset slukker automatisk. Der er generelt investeret i udstyr som kan håndtere større eller mindre aktivitet. Desuden kommer al elektricitet fra vindmøller eller anden vedvarende energikilder.

Varme leveres af fjernvarme og er reguleret automatisk så der både aften og nat samt i weekenden ikke er nær så meget varme på.

En god forebyggende tandpleje skåner miljøet

 En grundig forebyggende tandbehandling kan gøre hele forskellen for, hvilket tandsæt du sidder tilbage med, når du bliver gammel. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og dermed forebygge større tandproblemer. Du kan med en god og grundig forebyggende tandpleje sørge for at du kun besøger tandlægen de gange det anbefales. På den måde kan du med en sund tandpleje selv undgå større tandproblemer.
Vidste du, at du selv kan minimere dannelse af tandsten ved hjælp af en sund forebyggende tandpleje og dermed undgå større tandproblemer?

 

 

 

 

 

 

plastiknejtak

Author plastiknejtak

More posts by plastiknejtak

Skriv en kommentar