This is simply.com
Blog

Små ændringer i hverdagen kan skabe kæmpe resultater på sigt

By november 23, 2020 No Comments

Vi lever i en tid hvor det er enormt vigtigt at vi er opmærksomme på madspild, vores plastikforbrug og generelt hvad vi gør, som har mulighed for at skade miljøet. Eftersom vi er mange som er blevet betydeligt mere miljøbevidste, så er vi allerede godt på vej imod en bedre, og mere bæredygtig verden.

Når du har brug for en pause fra læring: hør en god lydbog fra Nextory

Her på siden kan du finde massevis af artikler og råd til, hvad du kan gøre for at være mere opmærksom på verden omkring dig. Plastik og madspild er oftest nogle af de største syndere, og det er derfor en god idé at gøre hvad du kan for at undgå dette. Vi tilbyder dig massevis af gode råd til hvordan du kan lave små, men vigtige ændringer i din hverdag, som i sidste ende kan ende med at være bedre for vores planet. Det kan være i forbindelse med f.eks. at udskifte plastiksugerør med nogle i metal eller silikone. Ting så simple kan have en kæmpe effekt på vores planet, så hvorfor ikke genoverveje nogle af de valg du førhen har taget som involverer plastik? Plastik er ikke godt for miljøet og ganske unødvendigt. Der findes massevis af andre gode løsninger som ikke er skadelige på samme måde. Det kan være en smule tungt i hovedet at få for meget viden ind, og derfor er det vigtigt at du holder nogle velfortjente pauser, så du ikke går fuldstændig kold i alt det her med bæredygtighed. Hvis du har brug for en pause, så kan du overveje at høre en lydbog og lige få clearet hovedet. Nextory er en fremragende lydbogstjeneste, men hvis du endnu ikke har hørt om denne, så kan du med fordel læse en detaljeret, overskuelig Nextory anmeldelse  ved blot at få klikket på linket lige her.

Pas på dig selv og vores planet

Der findes et utal af forskellige spændende lydbøger, og du vil helt sikkert også kunne finde en om miljø og bæredygtighed. Den bør du lytte til, da du så kan få en dybere forståelse for, hvorfor det er så vigtigt at vi foretager disse ”små” men afgørende ændringer. Vores planet har i sinde at være her længe endnu, men det kommer ikke til at ske hvis ikke vi er opmærksomme på hvad vi byder den. Pas på dig selv, dine omgivelser og vigtigst af alt: din planet.

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar