This is simply.com
Blog

Vejen til en mere miljøvenlig livsstil

By januar 18, 2022 No Comments

Vi er blevet meget mere klimabevidste, og det reflekteres også i, at de fleste af os stræber mod en meget mere miljøvenlig livsstil. Det kan være helt enkle ting som at recirkulere, men der findes også flere elementer, du kan tænke over, hvis du vil leve lidt mere miljøvenlig. Det kan du læse mere om her.

Har du miljøvenlig energi i dit hjem?

Hvis man bor til leje, har man gerne ikke den store indflydelse på, hvad slags energi man bruger derhjemme. Det er dog noget andet, hvis man ejer eller skal bygge helt nyt. Da kan man med fordel sørge for, at de energikilder, der bliver installeret, rent faktisk er miljøvenlige. Det er ikke blot noget, der gavner miljøet, det gavner også din pengepung. Der er nemlig mange penge at spare på grøn energi. Med en varmepumpe, så har man eksempelvis tjent selve varmepumpen ind på bare få år. Det er både god økonomi og godt for miljøet.

Dyrk selv

Det kan også være en fordel at begynde at dyrke lidt selv derhjemme. Der er mange måder at dyrke selv på, enten om man har en lille haveplet eller bare en vindueskarm eller altan derhjemme. Man kan dyrke alt fra gulerødder til tomater, og der er virkelig noget helt særligt ved at servere et måltid med selvdyrkede grøntsager. Du kan også med fordel plante urter, så du kan krydre maden på en miljøvenlig måde. Jo mere selvforsynende vi bliver, jo mindre belaster vi miljøet og vores planet. Det er en god tanke at have i baghovedet, hvis du gerne vil leve lidt mere miljøvenligt.

Du kan også tage et kig i garderoben, den næste gang du har lyst til noget nyt, og tænke over, om du ikke kan bruge noget at det du har fra før, eller om du kan finde det du vil have brugt.

Find en partner der deler dine værdier

Det er svært vigtigt at man deler værdier i et forhold, det er hvert fald vigtigt for mange mennesker. Det kan være en god ide at være enige i helt grundlæggende ting, og der er faktisk hvordan man tænker om miljø en stor del af det. Det er blandt andet fordi, det jo præger meget den måde vi lever på, og hvis man skal få en hverdag til at gå op og hænge sammen, så kan det godt være en fordel, at man er enige i grundprincipperne i, hvordan den skal styres.

Det har heldigvis aldrig været nemmere at finde en partner. Det er takket være internettet, og derfor kan du nemt finde en, der deler dine værdier. Du kan finde en partner på Scor, hvor du bare går ind på kvinde søger mand eller omvendt, og finder det du er på jagt efter. Så kan du finde en partner, der deler dine værdier. Det er nemlig vigtigt i mange relationer.

PlastikNejTak.dk

Author PlastikNejTak.dk

More posts by PlastikNejTak.dk

Skriv en kommentar